Valmistusmerkintä

Tämän sivun sisällöstä vastaa:

Verlag Aenne Burda GmbH & Co. KG

Hubert-Burda-Platz 2
77652 Offenburg
Tyskland
VAT no: DE142539819

info@toppatterns.com  

 

Verkkovälitteinen riidanratkaisu

Euroopan komissio tarjoaa pian alustan verkkovälitteiseen riidanratkaisuun: https://webgate.ec.europa.eu/odr/. Emme ole velvoitettuja, emmekä halukkaita osallistumaan riitojenratkaisumenettelyyn kuluttajan sovitteluelimessä.

Linkit

Löydät sivuiltamme linkkejä muille internettisivuistoille. Näiden linkkien käyttö tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla. Me emme ole vastuussa linkitettyjen sivujen sisällöstä. Jos näillä muiden tahoilta ylläpidetyillä sivuilla esiintyy kiellettyjä äärioikeistolaisia, lapsipornograafisia tai muuten kiellettyjä tai loukkaavia tekstejä ja kuvia, korostamme jo etukäteen, että emme missään tapauksessa hyväksy tällaisia sisältöjä. Jos huomaat kiellettyjä linkityksiä, pyydämme että otat pikaisesti yhteyttä meihin. Me tarkistamme ja poistamme linkit välittömästi.

Tekijänoikeudet

Nämä sivustot teksteineen, sisältöineen, kuvineen, logoineen, graafisine esityksineen sekä sivuston muotoilu ja suunnittelu (layout) ovat tekijänoikeuslain alaisia. Näiden internettisivujen tai niiden sisällön luvaton käyttö tai eteenpäin lainaus voivat johtaa siviili- tai rikosoikeudellisiin toimiin: Saksan liittotasavallassa voi tällaisista rikkeista yksittäistapauksissa seurata jopa viiden vuoden vankilatuomio. Myös muissa maissa tekijänoikeuslainrikkomuksista rangaistaan, monissa maissa jopa kovemmilla rangaistuksilla. Jos olet kiinnostunut sivujemme sisällöstä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: yhteydenotto [at] kangastori.com. Voimme joissain tapauksissa antaa kirjallisen luvan aineistomme käyttämiseen.